Miért éri meg dokumentumkezelő rendszert használni?

Kinek ajánljuk DMS szolgáltatásunkat?

Tudjuk, hogy egy vállalat életében kiemelten fontos az, hogy hogyan kezeli dokumentumait. Nagy hangsúlyt kell fektetni többek között a biztonságos dokumentumkezelésre, a revízióbiztonságra, a könnyű visszakereshetőségre. Ezekre kínál megoldást az OpenKM dokumentumkezelő rendszer, amely az összes alapvető dokumentumkezeléssel, együttműködéssel és fejlett kereséssel kapcsolatos funkciókat egy egyszerűen használható megoldásban egyesíti.

A rendszer adminisztrációs eszközei segítenek a felhasználók menedzselésében pl. hozzáférés-kezelés, a dokumentum biztonságának szintje (ki férhet hozzá és hogyan), a részletes tevékenységi naplók és automatizmusok beállítása.

 • Kiemelt iparágak:
   • pénzügy
   • egészségügy
   • termelés
   • kereskedelem

Kérjen bővebb tájékoztatást DMS szolgáltatásunkról, az alábbi elérhetőségeink egyikén! Több éves tapasztalatunkkal és megoldásainkkal, hatékonyan tudjuk segíteni cége működését. Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel segítünk megoldást találni problémáira!

Szeretne többet megtudni a megoldásunkról?

OPENKM DOKUMENTUMKEZELŐ

Az OpenKM egy olyan menedzsment megoldás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára az elektronikus dokumentumok előállításának, tárolásának, kezelésének és feldolgozásának ellenőrzését. Általa nagyobb hatékonyságot érhetnek el.Az OpenKM egy olyan dokumentumkezelő rednszer, amely az összes alapvető dokumentumkezeléssel, együttműködéssel és fejlett kereséssel kapcsolatos funkciókat egy egyszerűen használható megoldásban egyesíti. ...

RESPONDEO BLOG BEJEGYZÉSEK

Érdekli a megoldás? Szeretne többet megtudni a termékről, annak előnyeiről és hátrányairól? Olvassa el blog bejegyzéseinket, melyek segítenek Önnek feltárni a lehetőségeket. Többek között olvashat arról, hogy miért a papírmentes irodáé a jövő, melyek azok a cégek, akik nem is gondolnák, hogy dokumentumkezelőre volna szükségük, vagy akár arról is hogy miképp változtak az elektronikus számlával kapcsolatos szabályok az elmúlt időszakban.