Az egyedi szoftverfejlesztés területén leggyakrabban felmerülő igény, a már meglevő, vagy bevezetés alatt álló rendszerek közötti kapcsolat megteremtésének megoldása, vagy egy speciális kiegészítő modul fejlesztése. Ezekben az esetekben az érintett rendszerekkel kompatibilis, a feladatnak megfelelő nyelveken végezzük a fejlesztést. Az általunk használt programnyelvek: JAVA, JAVASCRIPT, PHP, VB.NET, DELPHI, Visual FoxPRO. Napi szinten dolgozunk a leggyakrabban alkalmazott MSSQL és MySQL adatbázisokkal.

JAVA

JavaScript

PHP

VB.NET

Visual FoxPRO

Van egy ötlete? Mi segítünk megvalósítani!

Hisszük, hogy a jó partneri együttműködés alapja a folyamatos kommunikáció. A konzultációtól kezdve, az ütemterv kialakításán át, a projekt megkezdéséig, valamint a minőségi support tevékenységig bezárólag, fókuszban van a kommunikáció.

Nem csak a bevezetés során, hanem a projekt lezártát követően is segítünk Önnek, figyelünk felmerülő igényeire és azon dolgozunk, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

Több éves tapasztalatunkkal és megoldásainkkal, hatékonyan tudjuk segíteni cége működését és fejlesztését. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és mi készséggel segítünk megoldást találni problémáira!

Kapcsolatfelvételi űrlap