Informatikai tanácsadás

Az informatika területét a kínálati piac jellemzi. Amennyire örvendetes, hogy egy-egy informatikai elképzelés megvalósítására számtalan hardver és szoftver eszköz áll rendelkezésre, a sok lehetőség annyira meg is nehezíti a választást. Szükség esetén segítünk Partnereinknek megtalálni az igényeiknek legmegfelelőbb, jó ár-érték arányú megoldást, akár teljes informatikai rendszerek megvalósításáról legyen szó, akár csak a rendszer egy eleméről. 

Ügyfeleink véleménye

Bízunk benne, hogy a partnereinkkel kialakított kapcsolataink a megszokott Megbízó/Szolgáltató viszonynál magasabb szintet képviselnek,  inkább az „együttműködés” jellemzi őket. Úgy gondoljuk, hogy a Partnereink által megfogalmazott közös célok elérésében mind a Megbízónak, mind a Szolgáltatónak fontos feladata van, amit csak a kölcsönös bizalomra építve, és szorosan együttműködve lehet hatékonyan és jól megoldani. Éppen ezért ügyfeleink véleménye kiemelkedően fontos számunkra.

Iván Eszter - Ügyvezető

Iván Eszter - Ügyvezető

"18 éve dolgozunk együtt Ambrusch Ferivel, nekünk az ő személye a garancia IT problémáink megoldására, függetlenül attól, hogy milyen cég színeiben végzi a feladatát. Hajrá, csak így tovább!"

Humánia

Gyurkóczi Henrietta - Operatív és pénzügyi igazgató

"Hosszú évekre nyúlik vissza szakmai kapcsolatunk a cégvezetéssel, munkájukat a gyorsaság és a pontosság jellemzi, amiben mindig figyelnek egyedi igényeinkre. Bátran ajánlom Őket szolgáltatásaikban."