DOKUMENTUMKEZELÉS?

ÉRDEKEL!elválasztó

1. Bevezetés

A jelen honlapot a Respondeo Kft. – „Székhely: Magyarország, Vámosszabadi, Újtelep utca 30.” bocsájtja rendelkezésre és üzemelteti.

Az alábbi felhasználási feltételek szabályozzák a weboldalhoz való hozzáférést, valamint annak használatát.

2. Termékek és szolgáltatások

Közvetített szolgáltatások

a.     OpenKM Dokumentumkezelő szoftver megoldás

Mi – mint Respondeo Kft. – egy külföldi szoftverfejlesztő cég partnereként vagyunk jelen Magyarországon, azaz egy különleges helyzetben vagyunk a végfelhasználók és a szoftvergyártó között. Munkánkat legjobb tudásunk szerint végezzük és igyekszünk szinkronban tartani az ügyféllel és a szoftvergyártóval kötött szerződéseket pl. pontos szolgáltatási leírások meghatározásával, az ismert hibák leírásával és speciális eszközök biztosításával.

Az OpenKM dokumentumkezelő szoftverhez kapcsolódó logók és tartalmak az OpenKM tulajdonát képezik az ehhez kapcsolódó információk, tartalmak, képek, logók vagy bármi egyéb jellegű tartalom felhasználása szigorúan tilos. Az ezen anyagok felhasználási feltételeiről bővebben itt olvashat: https://www.openkm.hu/hu/torvenyi-eloirasok.html

b.    SPLA és NOD32 Eset Licenc szolgáltatás

SPLA (Services Provider License Agreement), ami tulajdonképpen a szoftverbérlés lehetősége. Jelen szolgáltatást a Respondeo Kft a szoftver jogtulajdonosa által biztosított feltétek betartásával látja el. Előfordulhat az is, hogy a szoftverbérlés a szoftver jogtulajdonosa és a bérbevevő között közvetlen szerződéses kapcsolat alapján zajlik, illetve előfordulhat az a helyzet is, hogy a szoftver bérlése a szoftver jogtulajdonosa felhatalmazása alapján a Respondeo Kft és a bérbevevő közötti jogviszony alapján történik.

Az Eset NOD32 licenc szolgáltatást az ESET magyarországi képviseletének (Sicontact Kft.) szerződött partnereként végezzük.

c.     OpenKM Dokumentumkezelő szolgáltatás

A dokumentumkezelési szolgáltatás történhet helyileg telepített és működő kiszolgáló infrastruktúráról (on-premised), vagy felhő alapú (távolról üzemeltetett és használt – SaaS) kiszolgáló infrastruktúráról. Amennyiben a szolgáltatás felhő alapú és annak üzemeltetője a Respondeo Kft, akkor a Respondeo Kft vezetősége vállalja, hogy a 270/2019 Korm. rendeletben leírt regisztrációs, nyilvántartási és eseménykezelési kötelezettségeknek eleget tesz.

d.      Saját termékek és szolgáltatások

A fent említett megoldásokon kívül minden termékhez és szolgáltatáshoz kötődő tartalom, grafika, logó, dokumentum stb. a Respondeo Kft. tulajdonát képezi és ily módon az alábbi felhasználási feltételek érvényesek rá.

3.  Honlap használatának általános feltételei

A weboldal használatával vállalja, hogy elfogadja és betartja az alábbiakban ismertetett használati feltételeket és kötelezettségeket:

a.     Szerzői jogok és szellemi tulajdon

A Respondeo Kft. weboldalán megjelenő leírások, cikkek, bejegyzések és minden egyéb tartalom a Respondeo Kft szellemi értékét képezik a 2016. évi XCIII. törvény vonatkozó rendelkezései értelmében. Ezek alapján érvényesek rá a szerzői jogok. Kivéve ez alól azokat a tartalmakat, amelyeket a Respondeo Kft, mint az OpenKM magyarországi képviselete oszt meg. Ezek a tartalmak az OpenKM tulajdonát képezik, amelyek a nemzetközi szerzői jogi megállapodások értelmében a fenti jogszabállyal megegyező szabályok védik. A honlap semmilyen információja vagy egyéb tartalma nem módosítható, másolható, sokszorosítható, adható el vagy bérbe, használható fel üzleti célokra vagy egészíthető ki a Respondeo Kft. vezetői előzetes írásos engedélye nélkül.

b.    Védjegyek, emblémák, logók

A honlap oldalain megjelenő minden bejegyzett és nem bejegyzett védjegy, embléma vagy logó a Respondeo Kft. tulajdonát képezi, így a látogatónak nincs jogosultsága a tulajdonosi kör írásos jóváhagyási nélkül ezeket bármilyen módon felhasználni. Ezek használata és birtoklása szigorúan tilos, ugyanis szerzői jogi, szellemi tulajdonjogi és a tisztességes versenyhez kapcsolódó jogszabályokba ütközik.

c.     Referenciák és hivatkozások

A weboldal ún. hyperlinkeket használ. A hyperlink egy harmadik fél által üzemeltetett honlapra irányító hivatkozás. Ezek a kapcsolódó honlapok nem a Respondeo Kft. ellenőrzése alatt állnak. Ebből fakadóan a Respondeo Kft. nem vállal semmilyen felelősséget:

A hyperlinken keresztül elérhető weboldal tartalmáért kizárólag az oldal tulajdonosa felel.

Amennyiben úgy dönt, hogy meglátogatja a harmadik fél által üzemeltett weboldal, úgy az kizárólag a látogató felelőssége. A Respondeo Kft. fenntartja a jogot, hogy egy adott hyperlinket bármikor módosítson vagy töröljön a weboldalról.

4.  Általános használati feltételek módosítása

A honlap üzemeltetésére és fenntartására vonatkozó jogszabályok folyamatos változása, illetve a weboldal műszaki fejlesztése miatt az alábbiakban közölt felhasználási feltételek időről-időre, akár előzetes figyelmeztetés nélkül is módosulhatnak. Így kérjük Önöket, hogy bizonyos gyakorisággal a honlap megtekintése és felhasználása előtt figyelmesen tekintsék át az esetleges módosításokat vagy kiegészítéseket.

A használati feltételek módosítása vagy kibővítése minden esetben közvetlenül a nyilvánosságra hozatalt követően, azonnal érvénybe lép, így tehát a publikációt követően az oldal folytatólagos használata a változtatások automatikus elfogadásának minősül.

5. Használati kötelezettségek

 A www.respondeo.hu oldal elérésével és használatával, a látogató elfogadja az alábbi feltételeket és eleget tesz az alábbi kötelezettségeinek:

Ez úton megerősíti, hogy Ön által közzétett közlemény tartalmáért és jogszerűségéért kizárólag Ön a felelős. Továbbá, a felhasználási feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy nem használja ezt a weboldalt rágalmazó, zaklató, jogellenes, kiskorúakra káros, fenyegető, obszcén, hamis, félrevezető tartalmak terjesztésére.

A Respondeo Kft. jogában áll, hogy bármikor megtagadja a hozzáférést a www.respondeo.hu honlaphoz, illetve annak bármely részéhez, ha a Felhasználó megszegi a jelen felhasználási feltételekből fakadó bármely kötelezettségét.

6. Személyes adatok védelme

A személyes adatok védelme és kezelése a Respondeo Kft. adatvédelmi politikájának megfelelően történik, amelyről bővebben itt értesülhet: https://respondeo.hu/adatvedelmi-tajekoztato. Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed. A Respondeo Kft a személyes adatok kezelése során a 2011. évi CXII. törvény és a 2005. évi CXXXIII. törvény vonatkozó rendelkezéseit alkalmazza.

7. Felelősségkorlátozás

A Respondeo Kft. nem vállal felelősséget sem a hivatkozott weboldalak, sem ezen weboldal használatából vagy annak használhatatlanságából adódó közvetlen, közvetett, véletlen, szándékos, rendkívüli vagy esetleges károkért. A www.respondeo.hu honlap használatával összefüggően a Respondeo Kft. kártérítési felelőssége – a kár okától függetlenül – csak a szándékosan vagy súlyos gondatlanságból adódó károkra korlátozódik.

8. Felelősségkizáró nyilatkozat

A weboldalon elérhető szolgáltatások, termékleírások és egyéb tartalmak pontosságáért, hibamentességéért, időszerűségéért a Respondeo Kft. nem tudja vállalni a felelősséget. A tartalmak feltöltése során a legjobb tudásunk szerint járunk el, ennek ellenére fenntartjuk az emberi hibából adódó lehetőségeket.

A Respondeo Kft. munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a www.respondeo.hu weboldal vírusmentes legyen. A Respondeo Kft. azonban nem vállal felelősséget és garanciát a honlap vírusmentességére. A weboldal használata előtt javasolt és köteles a felhasználó minden tőle telhetőt megtenni saját vírusvédelme érdekében, illetve követni az informatika által előírt általános biztonsági intézkedéseket. Pl.: vírusírtó alkalmazása.

Az internet szolgáltatás és az informatikai eszközök rendelkezésre állásának korlátai miatt a honlap tulajdonosa nem tudja garantálni a weboldal folyamatos rendelkezésre állását.

9.  Alkalmazandó törvények, illetékes joghatóság és kölcsönös egyezmények

  1. A weboldal hozzáférésével és használatával kapcsolatban minden esetben a magyar jogszabályok az irányadók. A weboldalhoz való hozzáférésből és / vagy annak használatából eredő, vagy azzal kapcsolatos intézkedés kizárólagos joghatósága és helyszíne Magyarország, Vámosszabadi.
  2. A kiegészítő megállapodások minden esetben írásos módon történnek.

10. További kérdés esetén

Amennyiben további kérdése van a Használati feltételekkel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapon megadott elérhetőségek valamelyikén.