DOKUMENTUMKEZELÉS?

ÉRDEKEL!elválasztó

"A Respondeo az OpenKM kizárólagos magyarországi képviselője!"

Az emberek többsége a mai modern világban a munkájára fordítja az idejének legnagyobb részét. Mi – a Respondeo Kft. alapítói és munkavállalói – abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy azzal foglalkozhatunk, amit szívesen csinálunk, és a munkánk során nap mint nap találunk új és érdekes feladatokat, sikerélményeket.

Bízunk benne, hogy a partnereinkkel kialakított kapcsolataink a megszokott Megbízó/Szolgáltató viszonynál magasabb szintet képviselnek, inkább az „együttműködés” jellemzi őket. Úgy gondoljuk, hogy a Partnereink által megfogalmazott közös célok elérésében mind a Megbízónak, mind a Szolgáltatónak fontos feladata van, amit csak a kölcsönös bizalomra építve, és szorosan együttműködve lehet hatékonyan és jól megoldani.

elválasztó

MUNKATÁRSAINK

elválasztó

Küldetésünk

Küldetésünk megbízható és innovatív informatikai szolgáltatást nyújtani, szorosan együttműködve partnereinkkel. Érdekes munkát és tudásuknak megfelelő, jó megélhetést kívánunk biztosítani a munkavállalóinknak, valamint tisztes profitot a vállalkozás tulajdonosainak.

Jövőkép

Néhány éven belül szeretnénk egy olyan 5-10 fős csapatot létrehozni, amelyben egymással együttműködni tudó, a Partnereink által megfogalmazott feladatokat megérteni és megoldani képes emberek kapnak helyet. Elsősorban a megfelelő EMBEREKET keressük, a speciális tudást elsajátíthatják munka közben is!

Filozófiánk

Hiszünk az őszinte és nyílt kommunikációban, valamint a szerződési feltételeknek megfelelő teljesítésben.

Stratégiánk

Szeretnénk alkalmazkodni a mindenkori lehetőségekhez. A lehetőséget most az OpenKM-ben látjuk. Korszerű, hosszú távon életképes technológiára épülő megoldás egy fontos feladatra: az összegyűlt vállalati információk és tudás tárolására, kezelésére, hozzáférhetővé tételére. Kedvező ára elérhetővé teszi már az egészen kis vállalkozások számára is, de a közép és nagy vállalatok ECM/DMS megoldása is lehet.