elválasztó

Digitális szülőnek lenni nehéz

Az informatikában bekövetkező rohamos fejlődéssel, olykor nagyon nehéz lépést tartani. A digitalizáció magával hozott egy új fogalmat és egyben szerepkört is a „digitális szülő”-t. Az mindenki számára teljesen egyértelmű, hogy gyermekeinket sok fizikai dologtól kell megvédenünk: hidegtől, betegségektől, sérülésektől, balesetektől, ártó szándékú emberektől stb. Arról azonban nem sokszor esik szó, hogy a digitális gyermekek „új játszótere” az internet, mennyi veszélyt rejt egy kiskorú számára. Az alábbiakban egy olyan szoftvert szeretnénk bemutatni, amellyel megvédheti csemetéjét a fejlődésére káros tartalmaktól, alkalmazásoktól, személyektől például: pornográf vagy függőséggel kapcsolatos tartalmaktól, csalóktól, vírusoktól vagy adathalász próbálkozásoktól.

Fontos megjegyezni, hogy az ESET Parental Control szülői felügyeletet biztosító eszköz NEM a gyermek személye és szabadsága ellen van! A szoftver telepítésekor őt is tájékoztatni kell a termék céljáról és annak működéséről! A Parental Control legfőbb célja a gyermek és a gyermek eszközének védelme.

MIÉRT ÉRI MEG ESET PARENTAL CONTROL-T HASZNÁLNI?

Felkeltette érdeklődését a termék? Szeretne felelős digitális szülővé válni, de nem tudja hogyan? Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül és segítünk Önnek eloszlatni kétségeit vagy megválaszolni további kérdéseit!